×
Legal Info

Når du besøker et nettsted, kan det lagre eller hente informasjon på nettleseren din, for det meste i form av "cookies". Denne informasjonen, som kan være om deg, dine preferanser, eller din Internett-enhet (datamaskin, nettbrett eller mobil), brukes for det meste til å få nettstedet til å fungerer som du forventer. Du kan finne ut mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet, og forhindre innstillingen av ikke-essensielle informasjonskapsler ved å klikke på de forskjellige kategorinavnene nedenfor. Men hvis du gjør dette, kan det påvirke din opplevelse av nettstedet og tjenestene vi kan tilby.

Om oss

Morro med ski

For en god del år siden gjorde undertegnede et ærlig forsøk på hjemmelagde ski. Mye tid gikk ned i grunnarbeid  av pressformer, profiler,autocad og mye mer. Målet var solide frikjøringski med en deilig, ekte følelse. Kort sagt ble det for mye arbeid med liten gevinst og prosjektet ble skrinlagt. Noe som likevel lå og ulmet i bakhodet var et innlegg fra et skibygningsforum om en kar i Canada som skrev mastergraden sin som ingeniør om bygningen  av den perfekte ski. Han hadde etterhvert fått med seg broren og etablert et skimerke - Skevik. En av deres første modeller - Oda, med sine fyldige midjer og absurde geometri, kombinert med grafikker tegnet av lokale kunstnere og  snedige bruk av lønn og karbon, appelerte spesielt. Fristelsen ble etterhvert for stor og de måtte prøves, det ene
ledet til det andre og plutselig var vi i Multi-ski eneste importør i europa. Forhåpentligvis kan flere kunne nyte håndarbeid og materialer på sitt beste og eie ski som kan brukes i mange år. Dette er spesielle ski med tanke på kjærligheten og grundigheten som er lagt ned i hvert eneste par og det merkes.

Etterhvert fikk vi også fått igang samarbeid med den opprinnelige direkteleverandøren av feller - Climbing skins direct, som har kommet til liv fra gamle black diamond topper med mål om gode feller til god pris. De satser på å kunne produsere feller med materialer som kommer 100% fra lokale produsenter, noe som appelerer til oss. Etter uendelig antall bøyde aluminiums-staver der låse mekanismen går i stå, var også staver av karbon et ønske og kunne tilby våre kunder. Goode har produsert kvalitet innen karbon i mange år og var derfor et godt valg følte vi.

Målet vårt er at nordmenn kan handle kvalitet som de kan være fornøyde med i mange år. Istedet for en kjøp og kast bør utstyr som varer være prioritert hos oss som har muligheten til og nyte friluftsliv. På den måten vil også påvirkningen på klima og miljø bli minst mulig.

Ola

Multi Ski

 

Multi Ski eies av Multi Fritid AS. 

Hjemmeside: www.multi-ski.no

 

Ski

Vi selger håndlagde ski fra Skevik i Canada. Se deres hjemmeside her: http://www.skevikskis.com/

 

Informasjon

Multi Fritid AS
Winston Churchills veg 39A
9014 Tromsø

epost: post@multifritid.no
Org.nr: 988 327 018
Hjemmeside: www.multifritid.no