×
Legal Info

Når du besøker et nettsted, kan det lagre eller hente informasjon på nettleseren din, for det meste i form av "cookies". Denne informasjonen, som kan være om deg, dine preferanser, eller din Internett-enhet (datamaskin, nettbrett eller mobil), brukes for det meste til å få nettstedet til å fungerer som du forventer. Du kan finne ut mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet, og forhindre innstillingen av ikke-essensielle informasjonskapsler ved å klikke på de forskjellige kategorinavnene nedenfor. Men hvis du gjør dette, kan det påvirke din opplevelse av nettstedet og tjenestene vi kan tilby.

Sevrin 96

Nytt produkt

Toppturfavoritten

Flere detaljer

2 Produkter

Advarsel: Siste vare på lager!

4 079,52 kr

-40%

6 799,20 kr

Dataark

Vekt per par 3580g i 180 cm
Radius 20m
Mål 164cm 121-96-118
Mål 172cm 124-96-120
Mål 180cm 128-96-123

Mer informasjon

Solid, lett og allsidig ski som passer perfekt til norske varierende forhold i fjellene. Dette er skia for de som er koser seg like mye opp som ned. Forholdsvis kort svingradius og lav tupprocker bidrar til en lettkjørt, solid ski som takler det fjellet har å by på.

 

Laget med samme kvalitetsoppbygning som de andre modellene fra Skevik. Solid lønn, karbon og glassfiber sammensetning som gir en stabil ski på alle forhold. Oppbygningen gir også en relativt lett ski i, som vil passe toppturglade nordmenn.

Ved bestilling av ski og bindinger, oppgi om du ønsker montering eller ikke.
Ønsker du montering vennligst oppgi sålelengde i mm (denne finnes gjerne på
skoens hæl) og eventuelle preferanser til montering i forhold til
anbefalt monteringspunkt. Montering er inkludert i kjøpet.

Reviews

Ingen kundeanmeldelser enda.

Write a review

Sevrin 96

Sevrin 96

Toppturfavoritten

Last ned