×
Legal Info

Når du besøker et nettsted, kan det lagre eller hente informasjon på nettleseren din, for det meste i form av "cookies". Denne informasjonen, som kan være om deg, dine preferanser, eller din Internett-enhet (datamaskin, nettbrett eller mobil), brukes for det meste til å få nettstedet til å fungerer som du forventer. Du kan finne ut mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet, og forhindre innstillingen av ikke-essensielle informasjonskapsler ved å klikke på de forskjellige kategorinavnene nedenfor. Men hvis du gjør dette, kan det påvirke din opplevelse av nettstedet og tjenestene vi kan tilby.

Redusert pris! Anton 122 - Scheske Vis større

Anton 122

Nytt produkt

Bunnsolid pudderski

Flere detaljer

1 Artikkel

Advarsel: Siste vare på lager!

Vurdering 

2 243,74 kr

-67%

6 799,20 kr

Dataark

Vekt per par 3960g i 175cm
Radius 23m
Mål 165cm 138-122-132
Mål 175cm 140-122-133
Mål 185 cm 142-122-135

Mer informasjon

Dype pudderdager, bratte renner eller alt der imellom. Taper, early-rise foran og bak gir flyt og litt camber under foten gir grep til de litt mer hardpakkede delene av fjellet. En hyllest til bestefaren av skibyggerene, norske Anton Martin Skevik.

 

Anton er en bred ski med store tupper, men til forskjell fra andre modeller med samme mål er denne skia stivere og mer stabil enn målene skulle tilsi. Dette gjør at bruksområdet for denne skia er mer enn bare pudder. Den kan kjøres hardt og er fartstabil nok til å hyle seg nedover det meste.

 

Anton har som alle andre skiene vi har full sidevegg av lønn. Dette gir skia en følelse av håndarbeidet som ligger bak, men gjør også at vedlikeholdet blir enklere. Skraper og hakk i sideveggene kan pusses bort med sandpapir, og behandles med linolje.

 

Skia er bygget på samme måte som alle Skevik ski- med lønne kjerne, forsterket med glassfiber, et lag med karbon og satt på toppen av en høy kvalitets såle (4001 UHMW sintret). Denne skia er Skeviks frikjøringsmodell og vil nok overaske de fleste når det kommer til allroundegenskaper. For den som elsker de gode dagene på fjellet eller i pudderet ved heisen.


Ved bestilling av ski og bindinger, oppgi om du ønsker montering eller ikke.
Ønsker du montering vennligst oppgi sålelengde i mm (denne finnes gjerne på
skoens hæl) og eventuelle preferanser til montering i forhold til
anbefalt monteringspunkt. Montering er inkludert i kjøpet.

 

Se informasjon fra produsentens hjemmeside: http://www.skevikskis.com/anton/

Perfekte forhold for anton:

Omtaler

Karakter 
2017-03-15

Kvalitet!

En veldig leken og bunnsolid ski. Etter ett par innkjørings run ble dette en klar favoritt! Flyter veldig bra i dyp pudder, samtidig lett og kontrollere i mer oppkjørte spor. Anbefalles.

Skriv en omtale

Anton 122

Anton 122

Bunnsolid pudderski

Tilbehør

Last ned