×
Legal Info

Når du besøker et nettsted, kan det lagre eller hente informasjon på nettleseren din, for det meste i form av "cookies". Denne informasjonen, som kan være om deg, dine preferanser, eller din Internett-enhet (datamaskin, nettbrett eller mobil), brukes for det meste til å få nettstedet til å fungerer som du forventer. Du kan finne ut mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler på dette nettstedet, og forhindre innstillingen av ikke-essensielle informasjonskapsler ved å klikke på de forskjellige kategorinavnene nedenfor. Men hvis du gjør dette, kan det påvirke din opplevelse av nettstedet og tjenestene vi kan tilby.

Loken 99 Vis større

Loken 99

Nytt produkt

Ny, justert Loken for de som liker fart og lengere svinger

Flere detaljer

Dette produkter er ikke lenger på lager

6 799,20 kr

Mer informasjon

Loken har vært i sortimentet i flere år. Årets utgave har justert rocker og innsving for en smidigere opplevelse. Dette er en ski for de som setter mest pris på fart og lange svinger, men som likevel vil ha ski som fungerer på alle snøforhold. Denne utgaven med 99mm- midje er en kanon toppturski som også biter fra seg i alpinanlegget.

Vil du ha et par ski som drar deg gjennom en sesong av skare, solpåvirkning, gjennomslag, preppa løyper og alle godbitene der i mellom er Loken 99 et glitrende valg. Stabil, grei vekt og tilgivende.  

Omtaler

Ingen kundeanmeldelser enda.

Skriv en omtale

Loken 99

Loken 99

Ny, justert Loken for de som liker fart og lengere svinger